Portfolio

OnePage

Barbershop Vejle

MultiPage

Webshop

Kompletlys

CoverMM

Dette siger kunderne om os

Under opbygningen af vores hjemmeside og Facebookside har Trident Media blandt andet stået for grafisk håndtering og Facebookmarketing. Til et rejsebureau som vores kræves der tit opdateringer, og her har Trident Media altid været hurtige og effektive med at få løst opgaven. Trident Media’s service er til 5 stjerner, og det er ikke sidste gang, vi bruger dem.

Sinisa Lozo Lozo Tours
Sinisa Lozo

Trident Media havde til opgave at udarbejde en hjemmeside til virksomheden YBKonsulent. Vi kan ikke andet end at være tilfredse med hele opsætningen, designet og vigtigst af alt: kunderservice. Hele processen igennem kunne vi mærke, at Trident Media fokuserede på os som kunder og leverede kun det bedste, indtil vi blev tilfredse. Mange tak for alt. Det har været en fornøjelse, og vi kan helt klart anbefale og vil bruge Trident Media igen.

Yousef Baragji YB Konsulent
Yousef Baragji

Jeg har nu anvendt Trident Media til at lave mine to hjemmesider. Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige om samarbejdet. Arbejdet bliver altid udført, som jeg ønsker det, og inden for den tid, jeg ønsker. Derudover er der altid hjælp at hente, så servicen er helt i top. Jeg kan klart anbefale Trident Media til enhver, der vil have lavet sin hjemmeside professionelt, hurtigt og til en lækker pris!

Rami Ismail Rami Ismail
Rami Ismail