Webadministration

Du skal lave det der giver mening for din forretning. Det har vi specialiseret os i at hjælpe dig med, i hvert fald på den tekniske del.

Fokuser på din kerneforretning og brug kun minimal tid på at aftale hvad der skal ske, så ordner vi resten.

Vi har flere års erfaring med blandt andet: WordPress og Prestashop, kan vi nemt hjælpe dig med at administrere og opdatere både software og plugins til din hjemmeside eller webshop.

Det er samtidigt vigtigt at have back-up af din hjemmeside i tilfælde af nedbrud, så hjemmesiden hurtigt kan komme op at stå igen.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud.

Backup

Hvis en WordPress opdatering fejler, eller hvis dit website styrter, er det absolut nødvendigt at have en opdateret sikkerhedskopi af dit WordPress websted.

Oppetids overvågning

Vi holder øje med din hjemmeside og sender dig en besked, når din hjemmeside går ned, så vi kan arbejde på hurtigst muligt at få den online igen.

Ydeevne undersøgelse

En langsom hjemmeside vil skade din virksomhed. Derfor laver vi et benchmark af din hjemmesides ydeevne regelmæssigt og reagerer, hvis noget går galt.

Kunderapport

Et sammendrag, der viser alt, vi har gjort på din hjemmeside. Bare ved at kigge på rapporten, ved du at, vi tænker på din forretning og at du er hver en krone værd.

Sikkerheds undersøgelse

Det værste ved malware er, at det kunne være på din hjemmeside i flere måneder uden at du selv bemærker det. Vi kontrollere regelmæssigt efter malware og kendte sårbarheder.

SEO undersøgelse

SEO Ranking er brød og smør for mange virksomheder. Vi holder øje med, hvordan din søgeords ranking ændres, så du hele tiden kan være på forkant med din søgemaskine optimering.